Veiling

Vrijdagavond 4 november 2022, aanvang 20.00

Nee, schrik niet. We gaan de kerk niet veilen, we gaan een veiling houden in de kerk. Daar hebben we ervaring mee. In 2013 hebben wij ook een kerkveiling gehouden vanwege het 125 jarig bestaan van de Maranathakerk. Dat was toen een feest en we hopen dat het ook nu weer een feest wordt voor iedereen.
Op 4 november 2022 gaat het gebeuren. We gaan dan weer een veiling houden, maar deze keer zal de opbrengst naar het orgelfonds gaan.

Onder leiding van een vakkundige veilingmeester zullen er allerlei zaken onder de hamer gaan. Deze zaken, kavels genoemd (volledige lijst staat onderaan deze pagina), zijn ter beschikking gesteld door de Alphense middenstand en door U! Er worden grote maar ook kleine kavels aangeboden vanaf 10 euro.

U bent niet verplicht mee te bieden, u kunt ook gewoon komen en genieten van de sfeer en de gezelligheid. Aan het eind van de avond is er nog een geweldige verloting waar iedereen die op 4 november komt gratis aan mee kan doen.

U krijgt bij binnenkomst een veilingnummer wat tevens uw lotnummer is. Met dit veilingnummer kunt u bieden op de aangeboden kavels. Het veilingnummer is tevens uw lotnummer voor de verloting aan het eind van de veiling, dus blijf vooral tot het eind! Laat zien wat de Maranathakerk jullie ‘waard’ is. Bel me gerust als je nog vragen hebt.

Bertie de Jong
06-49874924

Terug naar overzicht