Braderie

Zaterdag 18 februari 2023, vanaf 10.30 uur

Na een periode van vakantie wordt het de hoogste tijd om te zorgen dat het in de Maranathakerk weer als van ouds zal gaan bruisen. Bestaande activiteiten worden hervat en allerlei nieuwe activiteiten worden opgestart. Zo zijn er volop plannen om geld bij elkaar te brengen om het monumentale orgel in het kerkgebouw, waarin op dit moment de trompet ontbreekt, te kunnen repareren.

Dat begint al met een veiling op 4 november, verder komt er op 5 november een korenavond en op 13 november een orgelmiddag. Over deze activiteiten elders op deze website meer.

Op 18 februari zal in- en rond de Maranathakerk een braderie worden georganiseerd.

Het is niet de bedoeling dat dit een rommelmarkt wordt maar we willen proberen om mooie spullen aan de man/vrouw te brengen, leuke workshops te organiseren, lekkere dingen te maken en te verkopen. Verder mag een rad van avontuur natuurlijk niet ontbreken…… kortom: voor elk wat wils.

Voor de braderie willen wij jong en oud vragen om mee te werken, zodat het een project wordt niet alleen voor leden van de Maranathakerk, maar voor iedereen die zin heeft in een gezellige dag.

We roepen iedereen die leuke ideeën heeft voor activiteiten, leuke artikelen of lekkere dingen om te verkopen, muzikale medewerking, workshops, etc. op om mee te doen om deze dag tot een groot succes te maken.

Wil je meehelpen met praktische hulp, ludieke ideeën, of leuke artikelen voor de verkoop, meldt je aan bij Inge Bruijnes

06-11787057 of via orgelactie@mkalphen.nl     

Terug naar overzicht